2017/18 Akademik Yılı Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları

19 Ekim 2017 Perşembe

Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 2017 yılı proje döneminde Üniversitemize tahsis edilen 9.050 avronun değerlendirilmesi amacıyla 2017/18 akademik yılı başvuruları alınacaktır.

Başvuru Sürecine İlişkin Takvim

• Duyuru Başlangıç Tarihi: 23 Ekim 2017 - 12 Kasım 2017
  • Başvuru Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 13 Kasım 2017 - 1 Aralık 2017 (Mesai bitimine kadar)
  • Komisyon Toplantı Tarihi: 5 Aralık 2017
  • Başvuru Sonuçları Açıklama Tarihi: 6 Aralık 2017
  • İtiraz ve Feragat Tarihleri: 6-7 Aralık 2017
  • Nihai Listenin Yayımlanma Tarihi (feragat var ise): 8 Aralık 2017
  • Seçilen Personelin Hareketlilik Tarih Aralığı: 11 Aralık 2017 - 31 Mayıs 2019

• Online başvuru formunun imzalı çıktısı (BAŞVURU EKRANINDAN BAŞVURUNUZU YAPABİLİRSİNİZ)
  • Kabul/davet belgesi (imzalı ve onaylı olmalıdır; örnek davet mektubunda yer alan asgari bilgiler kurumsal eposta yoluyla başvuran kişiye ulaşmışsa eposta çıktısı da kabul edilmektedir. Asgari bilgilerin yer almadığı eposta çıktıları geçerli belge olarak kesinlikle kabul edilmeyecektir.)
  • Eğitim programı (kurallara uygun olarak doldurulmuş olmalı; ana kriter kapsamında komisyon değerlendirmesi yapılacak olup başvuru aşamasında imza/onay gerekmemektedir)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi (1 adet)
  • Dil belgesi (YDS ve ÖSYM tarafından kabul edilen yabancı sınav sonuç belgesi)

• İkili anlaşma şartı olmadığından aşağıdaki bilgilendirme metninde yer alan şartlara uygun Avrupa'da yer alan herhangi bir üniversite/kurum/işletmede eğitim alınabilmektedir.

Değerlendirme Kriterleri

BİLGİLENDİRME METNİNİ okudum, anladım ve başvurmak istiyorum.