2017/18 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

25 Ocak 2017 Çarşamba

Değerli Öğrencilerimiz,

2017/18 akademik yılında Avrupa'da ikili anlaşmamız bulunan üniversitelerde öğrenim görmek isteyen öğrencilerin belirlenmesine yönelik başvurular alınacaktır.

Başvuru takvimi

• Başvurular, 13.02.2017 – 07.03.2017 tarihleri arasında alınacaktır.
  • Yabancı Dil Sınavı, 9 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.

1. Online başvuru formu çıktısı (Online başvurunuzu tamamladığınızda sistem tarafından otomatik olarak başvuru formunuz oluşturucaktır. PDF formatındaki bu formun çıktısı alıp hem kendinizin hem de koordinatörünüzün imzalanması gerekmektedir)
  2. Transkript (güncel notları göstermelidir)
  3. Nüfus Cüzdan fotokopisi (1 adet)
Yukarıdaki belgelerle şahsen Dış İlişkiler Ofisine başvurmanız gerekmektedir. Başvuru belgelerinizi teslim ettikten sonra yabancı dil sınavı için merkez kampüste yer alan Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezinden randevu kağıdı almanız gerekmektedir. Başvuru belgelerinizi teslim etmeden randevu kağıdı almanız mümkün olmayacaktır.

Programla ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen başvuru ilanını dikkatle okuyunuz.

Başvurmak için sayfanın solunda yer alan BAŞVURU EKRANIna tıklayınız.