Erasmus Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Sonuçları

16 Aralık 2016 Cuma

Değerli Personelimiz,

2016/17 Akademik yılı için Erasmus Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliğine ilişkin başvurular Rektörlükçe resmi görevlendirme ile görevlendirilmiş Erasmus Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiş ve sonuçlar belli olmuştur. Bu akademik yılda Ders Verme Hareketliliğine 13 personel, Eğitim Alma Hareketliliğine ise 19 başvuru gelmiştir. Başvuru ilanında yer alan kriterler doğrultusunda sıralama yapılmış ve hibenin etkin kullanılmasını temin etmek için Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı doğrultusunda Ders Verme Hareketliliğine 7 personel, Eğitim Alma Hareketliliğine ise 13 personel katılmaya hak kazanmıştır.

Başvuruların değerlendirilmesi ve nihai kararı aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.

Başvuru sonucunda hibe almaya hak kazanan personellerimizi tebrik ederiz. Erasmus hareketliliğine katılacak personellerimize yönelik ORYANTASYON ETKİNLİĞİ düzenlenecektir. Etkinlik, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Cep Sinema Salonunda 20 Aralık 2016 Salı günü Saat: 15.00'te gerçekleştirilecektir. Oryantasyon etkinliğinde Erasmus sürecine ilişkin önemli bilgiler verilecek olup katılımınız bu sürecin sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi açısından önemlidir.

Tüm başvurular, hibe almaya hak kazanan ve bekleme listesi olarak ilan edilmiştir. Başvuru sonuçlarını görmek için SONUÇ EKRANInı ziyaret edebilirsiniz.