Erasmus Yabancı Dil Sınav Sonuçları (2018 ek)

11 Kasım 2018 Pazar

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik yılı Bahar Döneminde Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği programından faydalanmak üzere yararlanıcıları seçmek amacıyla gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı* sonuçları belli olmuştur. Öğrenim Hareketliliği için başvuru yapan adayların dil sınav sonuçları ilan edilmiştir.

*Yabancı dil sınavından 50 ve üzeri puan alan (B1 ve üzeri) adaylar başarılı olmuşlardır. Ancak yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Erasmus Aday Öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır. Yerleştirme Sonuçları asil ve yedek olarak ilan edilecektir. Yerleştirme sonuçları 12.05.2018 Pazartesi günü açıklanacaktır. Sınav sonuçlarına (var ise) itiraz aynı gün yazılı dilekçe ile birimimize şahsen yapılması gerekmektedir.

Yerleştirme sonucunda
ASİL olan adaylara yönelik 13.04.2018 Salı günü 16.00 - 17.00 arası Kongre Kültür Merkezi Cep Sinema Salonunda ORYANTASYON TOPLANTISI* gerçekleştirilecektir. Belirtilen saatler arasında sınavı olan öğrencilerimiz bu durumunu bildiren bir epostayı erasmus@erdogan.edu.tr adresine göndermelidir.

*Oryantasyon toplantısına katılım zorunludur.

Yabancı Dil Sınav Sonuçları

Öğrenci Öğrenim Hareketliliğine başvuran adayların sınav sonucu