Erasmus Yararlanıcılarına Türk Hava Yolları İndirimi

04 Aralık 2014 Perşembe

Türkiye Ulusal Ajansı Yararlanıcıları, Türk Hava Yollarıyla  %20 İndirim ve 10kg Ekstra Bagaj Hakkı ile Uçuyor!Türkiye Ulusal Ajansı ile Türk Hava Yolları Arasında İmzalanan İşbirliği Protokolü
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Sayın Volkan BOZKIR ‘ın himayelerinde ve katılımıyla 26 Kasım 2014 tarihinde Türk Hava Yolları  A.O. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sayın Hamdi TOPÇU ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Sayın Mesut KAMİLOĞLU arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır: http://goo.gl/ygLU4o
Kampanyadan, Üniversitemizde Erasmus+ Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (Öğrenim, Staj, Ders Verme, Eğitim Alma) aldığı hibe kapsamında yurtdışı hareketliliklere katılacak öğrenci ve personelimiz faydalanabilecektir.
Üniversitemizden aldığı hibe kapsamında seyahatini gerçekleştirecek olan öğrenci ve personelimize %20 indirim hakkı ve 10 kg ek bagaj hakkı sağlanmaktadır.

Kampanya Koşulları Nelerdir?

Satış dönemi: 26 Kasım 2014 – 26 Kasım 2016
Seyahat başlangıç tarihi: 26 Kasım 2014 – 26 Kasım 2016
Kampanya, 26/11/2016 tarihine kadar geçerli olup Türkiye çıkışlı uçuşun 26 Kasım 2016 (dahil) tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.
Biletler THY satış ofislerinden bizzat, kampanya kodu ve Miles&Smiles üyelik numarası verilerek, resmi kimlik belgesi ile alınmalıdır. Kampanya, acentalar veya internet üzerinden alınan biletlerde geçerli değildir.
Ulusal Ajansın TURNA sistemine adı girilen ve seyahati gerçekleştirecek olan yararlanıcının, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından gönderilen e-postanın çıktısını (veya sistem girişinden elde edeceği çıktı), kampanya kodunu, Miles&Smiles üyelik numarasını ve resmi kimlik belgesini THY satış ofislerine, bilet kesim işlemi esnasında ibraz etmesi gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanma hakkı, TURNA sistemine giriş yapıldığı gün aktif olacaktır. (Sisteme girişleri Birimimiz yapacaktır.)
Kampanya, Türkiye çıkışlı tek yön veya Türkiye çıkışlı gidiş-dönüş biletleri için geçerlidir.
Türk Hava Yolları ve Türkiye Ulusal Ajansı kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Bu kampanyadan Erasmus yararlanıcıları dışında 3. şahıslar faydalanamaz. Türkiye Ulusal Ajansı, bu kuralın ihlalinin tespiti durumunda ilgililer hakkında hukuki haklarını saklı tutar.
Kampanyadan yararlanması için TURNA sistemine girilmiş olan isimlerin gerçek yararlanıcılar olduğundan ve bilgilerin doğru girildiğinden sistem girişi yapılan hesabın sahibi yani Birimimiz sorumlu olacaktır. Birimimiz, TURNA sistemine giriş yapmakla kampanyaya ilişkin tüm kural ve şartları kabul etmiş sayılır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

• 1. Adım: Türkiye Ulusal Ajansı’ndan aldığı hibe ile seyahati gerçekleştirecek proje katılımcısı Miles&Smiles Programına üye olur.
  • 2. Adım: Seyahati gerçekleştirecek proje katılımcısı, Miles&Smiles üyeliği hakkında Erasmus Ofislerini bilgilendirir. Erasmus Ofisleri, kurumsal hesaplarını kullanarak seyahati gerçekleştirecek proje katılımcısının bilgilerini, TURNA sistemine eksiksiz girer.
  • 3. Adım: Kampanya kodunun yazılı olduğu bilgi formu, TURNA sisteminden otomatik olarak mail yoluyla TURNA sistemine ismi girilen ve seyahati gerçekleştirecek olan katılımcıya iletilir. Bu formun, katılımcının e-postasına ulaşmaması halinde, bu forma TURNA sistemi aracılığıyla tarafınızca veya seyahati gerçekleştirecek kişi tarafından tekrar erişilebilir.
  • 4. Adım: Türkiye Ulusal Ajansı’ndan aldığı hibe ile seyahati gerçekleştirecek proje katılımcısı, THY satış ofislerine bilgi formunu, Miles&Smiles üyelik numarasını ve resmi kimlik belgesini ibraz eder. Kampanyadan yararlanmak istediğini belirtir.

Öğrenci ve personelimizin başvuru işlemi, Birimimiz aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Bu noktada, Birimimiz; TURNA sistemine, hareketlilikten faydalanacak öğrenci ve personelin tüm bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girebilmesi için yukarıda belirtilen bilgilerinizi Birimimize en kısa zamanda bildirmeniz gerekmektedir.

Ayrıca kampanyaya ilişkin duyuru www.ua.gov.tr adresinde yayınlanmıştır. Detayları bu adresten, twitter ve facebook hesaplarımızdan ve TURNA sisteminden takip edebilirsiniz.

TURNA Sistemiyle ilgili Teknik Sorularınız için: helpdesk@ua.gov.tr

Kampanyayla ilgili Sorularınız için: thykampanya@ua.gov.tr