PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI (2021 Proje Dönemi için)

02 Haziran 2022 Perşembe

Değerli Personelimiz,

Erasmus Programı kapsamında “2021 Sözleşme Dönemi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi (KA131)” dâhilinde Personel Eğitim Alma Hareketliliği faaliyetinden yararlanmak isteyen Akademik ve İdari personelimiz için başvurular alınacaktır.

Tüm başvurular e-Devlet üzerinden yapılandırılan Türkiye Ulusal Ajansı Başvuru Portalı aracılığıyla alınacaktır. Adayların kimlik numaraları ile e-Devlet Başvuru Portalına giriş yaparak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından oluşturulan ilan sayfasına giriş yapmaları ve başvuru işlemlerini ilan metninde belirtilen tarihler (22.06.2022 - 08.07.2022)  arasında  gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru ile ilgili detaylı bilgiler Başvuru Portalında mevcut olup, değerlendirme kriterleri için tıklayınız.

Başvuru esnasında herhangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda
 erasmus@erdogan.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Hareketlilikten yararlanma tarih aralığı: 27 Temmuz 2022 - 31 Ekim 2023